Liity meihin

Haluaisitko työskennellä rennossa, mutta asiallisessa työympäristössä Espanjan Costa del Solilla? Oletko tiimipelaaja, mutta kykenet myös itsenäiseen työskentelyyn? Oletko ahkera, rehellinen ja tuloshakuinen? Omaatko hyvät vuorovaikutustaidot? Oletko mahdollisesti myynnin ammattilainen, tai sellaiseksi aikova? Onko taloutesi kunnossa, ja olet valmis satsaamaan tulevaisuuteen? Ja ennen kaikkea, tuletko toimeen espanjaksi ja englanniksi? Ja onhan sinulla ajokortti?

Jos vastauksesi on kyllä edellä mainittuihin kysymyksiin, saattaisit olla se vahvistus, jota haemme tiimiimme!

Rock House Properties myy ja vuokraa asuntoja kautta koko Costa del Solin, joten myyntialueesi on laaja. Toimimme tiiviissä yhteistyössä Costa del Solin muiden kiinteistövälittäjien kanssa. Työympäristö on erittäin kansainvälinen, joten kielitaito on tärkeää, varsinkin englannin ja espanjan. Pelkällä suomen kielelläkin pärjää, mutta se kyllä kaventaa ansaintamahdollisuuksia merkittävästi.

Jokainen päivä on erilainen ja tarjoaa uusia haasteita, et pääse pitkästymään. Työpäivät venyvät usein pitkiksi, ja joskus painetaan hommia viikonloppuisinkin. Toisaalta taas työ on pitkälti itsenäistä, päätät hyvin pitkälle itse siitä, miten työpäiväsi tehokkaasti vietät.

Palkkaus on puhtaasti provisiopohjainen, toimit kanssamme itsenäisenä yrittäjänä, eli ns. Autonomona, vastaa Suomessa toiminimeä. Jos ei sinulla sellaista ole, me autamme sen hankinnassa. Ja jos et vielä asu Espanjassa, autamme sinua myös asunnon hankinnassa. Toimistomme on Fuengirolassa Los Bolichesissa, tulet viettämään siellä paljon aikaa, joten sitä silmällä pitäen asunto kannattaa hankkia siitä läheltä.

Jos kiinnostuit liittymään tiimiimme, ota rohkeasti yhteyttä!

Laita s-postia osoitteeseen michael@rockhouseproperties.fi ja kerro vapaamuotoisesti, miksi meidän kannattaisi ottaa juuri sinut tiimiimme mukaan. Ja ei CV:stäkään haittaa ole.

Meillä on henkilökuntaa Suomessa ja Espanjassa, haastattelut voidaan hoitaa myös Suomessa.

Translate »